Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Bezoek onze informatieavonden

Voor onze informatieavonden dient u zich van tevoren aan te melden. Dit doet u door bij de gewenste datum op een van de aanmeldbuttons te klikken. Voor deze bijeenkomsten is uw aanmelding nodig in verband met capaciteitsbeperkingen en het vastleggen van contactinformatie voor eventueel onderzoek van de GGD.

Let op: aanmelden voor een informatieavond kan tot 24 uur voordat de informatieavond begint. In verband met de maximum capaciteit vragen wij u met maximaal met 2 personen naar de avond te komen. Iedere bezoeker moet zich individueel aanmelden.

Informatieavond
Maandag 21 september
Bartholemeuskerk – Hoofdstraat 263, Beerta
Dinsdag 22 september
Gasterij Smits – Hoofdweg 170, Midwolda
Woensdag 23 september
De Twee Oldambten – Klinkerstraat 1, Oostwold
Donderdag 24 september
De Akkerschans – Bunderweg 14, Bad Nieuweschans
Maandag 28 september
Party Centrum Finnewold – Hoofdweg 110, Finsterwolde
Dinsdag 29 september
Buurthuis Noorderlicht – Oudedijk 8a, Drieborg
Woensdag 30 september
Landgoed Westerlee – Hoofdweg 67, Westerlee
Donderdag 1 oktober
Buurthuis ’t Trefpunt – Hoofdstraat 60, Nieuwolda
Maandag 5 oktober
Party Centrum Finnewold – Hoofdweg 110, Finsterwolde
Dinsdag 6 oktober
Gasterij Smits – Hoofdweg 170, Midwolda
Woensdag 7 oktober
Bartholemeuskerk – Hoofdstraat 263, Beerta
Donderdag 8 oktober
De Leeuwenborg – Pastorieweg 14, Nieuw Scheemda

Tijdens de informatieavonden geven wij een presentatie over glasvezel in Oldambt, beantwoordt ons team al uw vragen en is er gelegenheid om u direct in te schrijven. U bent van harte welkom op elke avond, ongeacht het dorp waar de avond plaatsvindt. Om zoveel mogelijk bewoners te woord te kunnen staan met inachtneming van de beperkingen rondom het coronavirus, worden de informatieavonden opgedeeld in twee sessies. De eerste sessie start om 18:30 uur, de tweede om 20:00 uur. Op deze tijdstippen beginnen we met de presentatie, die ongeveer een uur zal duren. De zaal zal een kwartier voor aanvang van de presentatie open gaan, zodat u eventuele vragen alvast aan ons kan stellen.

Verder zullen wij ook een informatieavond opnemen, zodat u de presentatie ook op uw gemak via YouTube kunt bekijken. Zodra deze video beschikbaar is, vindt u dit op deze website.

Later in de vraagbundeling zullen wij ook nog inschrijfavonden en glasvezelcafés organiseren. De planning hiervan volgt nog.

Mocht de situatie rondom het coronavirus veranderen, dan kan het zijn dat de planning wordt aangepast, er meer online bijeenkomsten worden gepland of dat de informatieavonden alleen online zullen plaatsvinden. Wij zullen eventuele veranderingen op deze pagina weergeven. We vragen u daarom de website goed in te gaten te houden.