Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Oldambt krijgt glasvezel! Hoe nu verder?

Het nieuwe jaar begint kletsnat, grijs en met een lockdown, maar dat weerhoudt ons niet om druk aan het werk te zijn. En we hebben goed nieuws: we gaan starten in Oldambt!

Oldambt krijgt glasvezel!

Wat een mooi nieuws, we hebben afgelopen jaar de vraagbundeling gehaald. Meer dan 50% van de adressen in Oldambt heeft zich aangemeld voor een glasvezelaansluiting. Nogmaals dank voor uw inzet, enthousiasme en aanmelding!

Hoe nu verder?

We hebben niet stilgezeten de afgelopen periode. De benodigde materialen worden zelfs al besteld. Daarnaast zijn we druk bezig met het selecteren en contracteren van aannemers en het maken van een planning. Ook zijn we in gesprek met serviceproviders hoe we hun signalen naar uw gebied kunnen krijgen. Voor onze werkzaamheden en de planning verdelen we Oldambt in zes subgebieden. Zoals het er nu naar uitziet, zullen we starten met de graafwerkzaamheden in Midwolda, Heiligerlee en Westerlee.

Schouwen

Om te besluiten waar de aansluiting in uw huis komt, en hoe we deze van de weg naar uw woning kunnen aanleggen, moet de aannemer bij u thuis langskomen. Dit noemen we schouwen. Onze aannemer zal hierover contact met u opnemen.

Tijdsbestek

De hele aanleg in uw gebied zal ongeveer een jaar in beslag nemen. We verwachten dat de eerste woningen al net na de zomer kunnen profiteren van glasvezel.

We zijn druk bezig om de website te updaten. Binnenkort kunt u hier terecht voor alle informatie rondom planning en werkzaamheden. Bovendien staat op deze site elke 6 tot 8 weken een nieuw nieuwsbericht met informatie.