Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Update werkzaamheden oktober 2022

Afgelopen maand zijn wederom verschillende bewonersavonden geweest. We hebben een mooie opkomst gezien met veel betrokken bewoners.

We geven u graag in dit nieuwsbericht een update van de stand van zaken.

MWA-01, SDA-01 en FWE-01

In de gebieden Midwolda (MWA-01), Scheemda (SDA-01), Finsterwolde en Oostwold (FWE-01) zijn de graafwerkzaamheden grotendeels klaar. We zijn hier druk bezig met het maken van de huisaansluitingen. We zijn tevens bezig om de centrales gereed te krijgen zodat de huisaansluitingen dan ook geactiveerd kunnen worden. We verwachten dit in november af te ronden. We zullen hier nog een nieuwsbericht over sturen zodra we dit hebben afgerond.

BRA-01

In Beerta (BRA-01) is de aannemer klaar met de voorbereidingen en hebben ze een voorzichtige start gemaakt. De komende weken zullen de werkzaamheden verder worden opgepakt en zullen hier veel meters gemaakt worden.

NWA-01 en BNS-01

In Nieuwolda (NWA-01) en Bad Nieuweschans (BNS-01) is de aannemer druk bezig met de voorbereidingen. De schouwwerkzaamheden zijn hier bijna afgerond.

De planning

De planning op de homepagina is een richtlijn. Uiteraard zullen wij u informeren als de we de planning naar voren kunnen halen.